Skip to content

1950's Vintage

  1. This is a simply styled shift dress from the 50's, possibly home sewn. T... click for more information Tell me more!

    1950s yellow roses silky shift dress
    £45.00

  2. This is a beautiful and elegant cocktail dress from the 60's made from l... click for more information Tell me more!

    1960s cream & gold vintage cocktail d...
    £75.00

  3. This is a super cotton day dress from the 50's. It is sleeveless with a ... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s alpine print vintage day...
    £75.00

  4. This is a stunning sleeveless black cocktail dress from the 50's made fr... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s black chiffon vintage co...
    £150.00

  5. This is a gorgeous cotton dress from the 50's in creamy white with a bol... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s blue brushstroke vintage...
    £75.00

  6. This is a totally gorgeous dress from the 1950's made from very soft nyl... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s blue roses vintage party...
    £80.00

  7. This is such a bright and pretty vintage dress from the 50's made from s... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s floral and check vintage...
    £35.00

  8. This is a very pretty housewife style shirtwaister dress from the 1950's... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s floral shirtwaister vint...
    £65.00

  9. This is a gorgeous cotton dress from the 50's featuring a fruit design i... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s fruit print vintage dress
    £75.00

  10. A breathtakingly gorgeous gold 1950's genuine vintage dress by Blanes wi... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s gold vintage prom dress ...
    £250.00

  11. This is a striking dress from the 50's, possibly home sewn. There are no... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s graphic print vintage da...
    £40.00

  12. This is a stunning wool dress from the 50's with a green and blue soft p... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s green plaid wool vintage...
    £80.00