Skip to content

SALE

  1. This is a simple strappy sundress made from cornflower blue silky polyes... click for more information Tell me more!

    1970s blue polkadot vintage sundress
    £15.00

  2. This is a wonderful dress from the 80's in lemon silky polyester fabric.... click for more information Tell me more!

    1980s fashionista print vintage dress
    £15.00

  3. This is a versatile crinkled polyester midi dress in khaki with a tiny d... click for more information Tell me more!

    1980s khaki ruffle bodice vintage dress
    £15.00

  4. This is a lovely pale green dress, probably home sewn, from the 50's. Th... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1950s pale green tiered vintag...
    £15.00

  5. This is a very cute short sleeved tea dress from the 1960s. The rayon ty... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1960s autumnal print vintage t...
    £15.00

  6. This is a simple and sweet maxi dress in maroon soft polyester fabric wh... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1960s maroon floaty vintage ma...
    £15.00

  7. This is a pretty sleeveless dress made from polyester chiffon. It has a ... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1960s pleated skirt chiffon dress
    £15.00

  8. This is a very sweet sundress from the 70's made from poly cotton fabric... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1970s baby blue pinstripe midi...
    £15.00

  9. This is a very cute dress made from eyelet cotton in cerise pink. The dr... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1970s cerise pink eyelet cotto...
    £15.00

  10. This is a very pretty tea dress from the 1970's made from lightweight po... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1970s does 40s vintage floral ...
    £15.00

  11. This is a great versatile dress from the 70's in cream. There are no fab... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1970s easywear cream vintage m...
    £15.00

  12. This is a very sweet dress from the 70's made from light weight cotton f... click for more information Tell me more!

    SOLD - 1970s floral stripe gypsy styl...
    £15.00